Вінницька районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

В Агрономічному оглянули ремонт комунальної дороги

Дата: 15.11.2021 10:05
Кількість переглядів: 237

У селі Агрономічне Вінницького району триває ремонт комунальної дороги. Проєкт капітального ремонту дорожнього покриття з влаштуванням тротуарів частини вулиці Мічуріна пройшов конкурсний відбір і фінансується за участі обласного дорожнього фонду.

Вулиця Мічуріна – одна з центральних вулиць в Агрономічному. Сільський голова Сергій Сітарський розповідає, що свого часу були домовленості, що цю дорогу мають заасфальтувати забудовники, які зводили поряд будинки. Утім, цього зроблено не було.

Тож громада подала проєкт капремонту дороги на конкурс. Загальна протяжність ділянки, яка ремонтується, майже 500 метрів. 

– Підрядник уже розпочав роботи. Проєкт передбачає асфальтування дорожнього покриття й облаштування тротуару з одного боку. Кошти дорожнього фонду – близько 5 млн 400 тис. грн, місцевого бюджету – майже 2 млн грн, – розповів Сергій Сітарський. – Не всі будинки ще заселені, але людям треба, щоб була нормальна дорога. Тому обрали цей об’єкт на конкурс.

Із тим, як тривають роботи, ознайомились очільники Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий та Вінницької районної ради Ігор Шутак. Як повідомив Вячеслав Соколовий, обласна Рада цього скликання втричі збільшила суму коштів, які спрямувалися на ремонт комунальних доріг. Одночасно зменшили відсоток співфінансування з боку громад – із 50% до 10-15%.

Цьогоріч співфінансування з обласного бюджету на ремонт комунальних доріг отримали 34 об’єкти, які пройшли конкурсний відбір. Із них – 23 уже завершені.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь