Вінницька районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання голови районної ради з Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2021 09:15
Кількість переглядів: 172

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва! 

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом – Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Вінницька земля завжди була щедрою на таланти. І сьогодні культура є одним з вирішальних важелів національного відродження. Ви формуєте духовність, почуття національної гідності, взаємного порозуміння та злагоди в суспільстві.

Ваша майстерність та професіоналізм зберігають і постійно збагачують українську культуру, а творчість майстрів засвідчує вірність рідному краю, краса якого втілюється в збереженні народних традицій, любові до животворних джерел народного мистецтва. Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим, примножуючи  велич Вінницького краю,  своєю плідною творчою  працею та силою духу  звеличуєте рідну Україну!

Ваш творчий внесок у розвиток національної культури, щоденна подвижницька праця на ниві української культури заслуговує на слова щирої вдячності! Нехай це свято подарує вам душевну злагоду, натхнення в роботі заради утвердження на землі ідеалів добра, любові і краси!

Низький уклін за вашу святу місію – зберігати, творити та примножувати національну культуру. Нехай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серцях! Дякую, шановні працівники культури та майстри народного мистецтва за натхненну працю та вагомий внесок у розвиток культури Вінницького району.

Бажаю вам міцного здоров’я, безмежного щастя, родинного тепла, великих творчих успіхів та мистецьких злетів. Нехай втіляться в життя всі ваші життєві плани, ідеї і мрії, а кожен день дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог. 

                   

З повагою

Голова районної ради                                                                                                                      Ігор ШУТАК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь