Вінницька районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання голови районної ради з Днем працівника соціальної сфери!

Дата: 05.11.2021 12:05
Кількість переглядів: 333

Шановні працівники соціальної сфери!

Щиро вітаю вас із професійним святом - Днем працівника соціальної сфери! Це свято тих, хто постійно опікується проблемами людей, забезпечує їх потреби. Мабуть, жодна інша професія не вимагає від людини настільки безмежного гуманізму, співчуття, терпіння і віри в людей, як праця працівника соціальної служби.

Вашу чуйність відчувають широкі верстви населення, насамперед, пенсіонери та інваліди, діти-сироти, малозабезпечені та багатодітні сім’ї, безробітні громадяни. Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства. Ваша праця скромна і не завжди помітна, але завжди сповнена душевного тепла. За це вам шана і повага в народі.

З величезною вдячністю за цю благородну місію бажаю вам, соціальні працівники, гідної винагороди від суспільства, а також міцного здоров’я, невичерпного джерела енергії. Творчого натхнення, здійснення всіх ваших задумів і мрій, щоб вас завжди супроводжували милосердя та співчуття, бажання та спроможність бути корисними людям. Нехай ваша доброта, чуйність та мудрість повертаються вам людською любов’ю і повагою. Бережіть себе, бо ви дуже потрібні людям!

 

З повагою -

Голова Вінницької районної ради                                                                                           Ігор ШУТАК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь