Вінницька районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Про підсумки соціально-економічного розвитку області за 9 місяців 2021 року заслухали на колегії Вінницької ОДА

Дата: 04.11.2021 14:15
Кількість переглядів: 330

Сьогодні, 4 листопада, голова районної ради Ігор Шутак та його заступник Григорій Дерун взяли участь засіданні колегії обласної державної адміністрації, в ході якої заслухали підсумки соціально-економічного розвитку області за 9 місяців 2021 року. Засідання проходило під головуванням очільника облдержадміністрації Сергія Борзова в змішаному онлайн та офлайн форматі.

Участь в засіданні взяли голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий, керівники структурних підрозділів ОДА, територіальних управлінь державних органів, силових структур, представники міської та обласної рад, а в онлайн-включенні – голови районних рад та територіальних громад Вінниччини.

Заступник Голови ОДА Сергій Здітовецький ознайомив присутніх зі станом справ в агропромисловому комплексі Вінниччини. Про реалізацію прав дитини на сімейне виховання у контексті завдань, визначених тимчасовою слідчою комісією Верховної Ради України, розповіла начальник Служби у справах дітей ОДА Тетяна Дорош. Директор Департаменту гуманітарного розвитку ОДА Олександр Мельник прозвітував про стан використання державних субвенцій галузі освіти. Начальник Управління розвитку територій та інфраструктури обласної державної адміністрації Марія Зонова проінформувала про стан опалювального сезону 2021-2022 років у Вінницькій області.

Найбільше запитань та дискусій викликала доповідь начальника Головного управління Державної податкової служби у Вінницькій області Миколи Суржикова щодо виконання місцевих бюджетів за 9 місяців поточного року, перспектив та шляхів вирішення поставлених на 2021 рік цілей.

Окрім того, в ході засідання колегії заслухано доповідь начальника Управління Північного офісу Державної аудиторської служби у Вінницькій області Олени Вахновської про контроль за станом фінансово-бюджетної дисципліни у Вінницькій області протягом звітного періоду.

Про створення та функціонування пожежно-рятувальних підрозділів для забезпечення місцевої та добровільної пожежної охорони, зокрема, у складі центрів безпеки, доповів перший заступник начальника Головного управління ДСНС України у Вінницькій області Олег Андрущенко. 

Окрім того, в ході колегії Голова ОДА Сергій Борзов та голова обласної Ради Вячеслав Соколовий вручили державні відзнаки кращим представникам Вінниччини за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення та багаторічну сумлінну працю.

Підбиваючи підсумки засідання колегії, Голова обласної державної адміністрації Сергій Борзов окреслив першочергові завдання в контексті соціально-економічного розвитку Вінниччини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь