Вінницька районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

На засіданні постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, етики та регламенту розглянули звернення та інші питання

Дата: 26.10.2021 14:37
Кількість переглядів: 176

26 жовтня 2021 року голова постійної комісії Максим Студілко провів засідання постійної комісії районної ради з питань депутатської діяльності, законності, етики та регламенту, яке проходило в змішаному режимі, оскільки частина депутатів приймала участь в режимі онлайн-конференції.

В роботі засідання взяли участь члени постійної комісії: Ірина Жуковська, Наталія Білозор, Наталя Кравчук, Валентина Медведчук, Олег Слободиський, Наталія Таранюк та Алевтина Шевчук.

Також на засіданні постійної комісії були присутні працівники виконавчого апарату районної ради Олег Бегус, Микола Бондар та Ярослав Миколюк.

На порядок денний засідання виносилось 6 питань, три з них - це звернення голови фракції «Європейська Солідарність» до центральних органів влади з питань щодо вжиття заходів з проведення розслідування і притягнення до кримінальної відповідальності осіб, причетних до злочинного виведення коштів Приватбанку, щодо внесення відповідних змін до Положення про інклюзивно-ресурсний центр, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 липня 2017 року №545 та щодо збалансованого Державного бюджету на 2022 рік в частині забезпечення сфери охорони здоров’я, лікувальних закладів, фінансування заробітних плат медичних працівників, які одноголосно винесені на розгляд чергової 8 сесії районної ради 8 скликання. Ще одним питанням депутати розглянули скаргу територіальної організації політичної партії «Європейська Солідарність» на дії депутата Вінницької районної ради Вінницької області 8 скликання, яку було взято до відома.

Одноголосно були прийняті рішення комісії щодо винесення на чергову 8 сесію районної ради питань, що стосувалися затвердження розпоряджень голови районної ради, прийнятих в міжсесійний період, та затвердження стану виконання заходів районної Програми.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь