Вінницька районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

На Вінниччині вшанували пам'ять полеглих захисників і захисниць України

Дата: 13.10.2021 13:12
Кількість переглядів: 280

13 жовтня, напередодні Дня захисників і захисниць України та Дня Українського козацтва, які припадають на велике християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, у Вінниці на Європейській площі відбувся урочистий мітинг.  

Захід розпочався з виконання Гімну України. Учасники мітингу хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх героїв-патріотів, які віддали своє життя за волю України та мужньо захищали її кордони.  

В урочистому покладанні квітів та гірлянд до Меморіалу Слави та пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні, Революції Гідності та загиблим воїнам АТО/ООС  взяли участь голова обласної Ради Вячеслав Соколовий, перший заступник голови Володимир Кістіон, заступники Ігор Івасюк і Анатолій Ткач, керівники фракцій та депутати обласної Ради, голова обласної державної адміністрації Сергій Борзов, голова Вінницької районної ради Ігор Шутак, його заступник Григорій Дерун, Вінницький міський голова Сергій Моргунов, учасники АТО/ООС, військовослужбовці Збройних Сил України, представники громадських організацій, жителі Вінниччини та гості міста.

Голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий у своєму вітальному слові зазначив, що День захисників та захисниць України - це свято усіх, хто покликаний захищати свою Батьківщину, свято мужності і патріотизму. Це нагода згадати історичні перемоги попередніх поколінь, які своїми бойовими звершеннями здобували та відстоювали свободу та незалежність України. Слава та шана нашим героям! Побажав нашим захисникам і захисницям міцного здоров’я, сили духу та мужності, а Україні – перемоги та мирного неба.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь