Вінницька районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання голови районної ради з Днем захисників та захисниць України!

Дата: 13.10.2021 12:36
Кількість переглядів: 173

Шановні захисники та захисниці Вітчизни!

     Прийміть щирі вітання та найкращі побажання з Днем захисників і захисниць Вітчизни – святом мужності, честі й доблесті, стійкості і шляхетності, святом гідних і сильних. В цей день ми з вдячністю та гордістю згадуємо героїчні постаті нашої історії, вшановуємо ветеранів за їх безсмертний подвиг.

   Це свято відзначається 14 жовтня — в день святої Покрови Пречистої Богородиці, одночасно з Днем козацтва, адже козацтво – важлива віха історії і велика гордість нашого народу, а Божа Матір вважається заступницею і покровителькою Українського козацького війська, яка оберігала і надавала воїнам сил у боротьбі з ворогом. Усвідомлюючи своє високе призначення – охороняти життя та мирну працю свого народу, сьогоднішнє покоління героїв сучасної історії України бере приклад зі своїх попередників. Адже любов до рідної землі та батьківської хати, повага до українських традицій та рідної мови передалися їм у спадок та ні за яких обставин не можуть бути знеціненими. Переконаний, що Ви завжди будете з честю нести високе звання захисників Вітчизни.

     Шановні захисники та захисниці! Дякую Вам за відданість Україні та її народу! Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною! Бажаємо Вам і членам Ваших родин міцного здоров’я на довгі роки, злагоди, добра і миру, успіхів у повсякденному житті та у військовій службі в ім’я розбудови Українського війська! Нехай любов до рідного краю й людська шана надихають Вас на нові звершення у почесній і благородній справі - служінні народові України!

         Слава Україні!

 

Ігор ШУТАК
Голова Вінницької районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь