Вінницька районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено конференцію Вінницької районної організації ветеранів в новому форматі після реформи децентралізації

Дата: 07.10.2021 15:56
Кількість переглядів: 348

07 жовтня 2021 року в залі засідань Вінницької районної ради вперше в новому форматі після реформи децентралізації та зміни адміністративно-територіального устрою відбулась конференція Вінницької районної організації ветеранів під керівництвом її очільника Петра Василинича.

Участь в конференції взяли голова Вінницької районної ради Ігор Шутак, голова Вінницької обласної організації ветеранів Володимир Мазур, заступник голови Вінницької обласної організації ветеранів Петро Бойко та голови ветеранських організацій територіальних громад району. До участі в конференції також були запрошені представники управління праці та соціального захисту населення, фінансового управління Вінницької райдержадміністрації, Вінницького приміського об'єднаного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області для надання роз’яснень по питаннях соціального захисту та пенсійного забезпечення ветеранів.

Розпочали засідання із хвилини мовчання, вшануваши пам’ять учасників бойових дій, які загинули виконуючи свій обов’язок.

Учасники конференції обговорили мету та напрямки діяльності районної організації ветеранів, проблемні питання та можливі шляхи їх вирішення.

Голова районної організації Петро Василинич прозвітував про проведені протягом року заходи та намітив основні завдання в подальшій роботі.

Після звіту до обговорення стану справ первинних ветеранських організацій в громадах долучились голови Вороновицької, Липовецької, Погребищенської, Агрономічної, Оратівської, Іллінецької, Стрижавської та Вінницької територіальних громад. Вони поділись своїм досвідом та успішними прикладами роботи, а також звернули увагу на існуючі проблеми ветеранів.  

Під час конференції ветерани задавали питання запрошеним представникам структур та служб Вінницького району, які їх турбують, та отримали вичерпні відповіді.

На завершення виступив заступник голови Вінницької обласної організації ветеранів Петро Бойко, який прозвітував про роботу обласної організації та звернув увагу на основні проблеми: недостатність фінансування та приведення у відповідність статутних документів після реформи децентралізації.

Підводячи підсумки, голова районної ради Ігор Шутак, відзначив гарну роботу ветеранських організацій, подякував активістам ветеранського руху за їхню участь в громадському житті територіальних громад, за небайдужість до долі району і кожного ветерана та наголосив, що спільними зусиллями ветеранських організацій та органів місцевого самоврядування  буде налагоджено ефективну роботу по пошуку додаткових можливостей з питань соціального захисту ветеранів, покращення медичного обслуговування та інших питань життєзабезпечення ветеранів війни, праці, дітей війни, вдів та інших ветеранів.               



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь