Вінницька районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

На території аеропорту «Вінниця» стартувала сільськогосподарська виставка «АГРО-Вінниця» - ефективна платформа для демонстрації найновітніх досягнень галузі

Дата: 07.09.2021 16:11
Кількість переглядів: 243

7 вересня голова Вінницької районної ради Ігор Шутак взяв участь у відкритті першої масштабної агровиставки на території аеропорту «Вінниця», яка триватиме з 7 по 9 вересня.

Виставку організовано ТОВ «ТД «Промфінінвест» - організатор найбільшої агропромислової виставки в Україні «АГРО». Співорганізаторами виступили – Вінницька обласна Рада, Вінницька міська рада та  Вінницька обласна державна адміністрація.

У заході беруть участь близько 200 українських виробників та дилерів сучасної сільськогосподарської техніки. Учасники представляють  нову техніку та устаткування, інноваційні рішення та технології, що дозволятимуть аграрному бізнесу розширювати свої можливості та виходити на нові потужні рівні.

Як і планувалось, відбулись зустрічі ключових учасників агропромислового ринку у форматі конференції, дискусійних панелей, майстер-класів. Перший день виставки - ділова частина програми, участь у ній взяли представники профільних міністерств, асоціацій, бізнесу та міжнародні експерти. Під час цих зустрічей обговорювались сучасні тенденції в галузі, консультації щодо отримання державної підтримки.

О 12:00 год пройшла конференція на тему «Аграрна галузь Вінниччини: стан та перспективи розвитку», на якій обговорили стан та перспективи аграрної галузі області, проблеми, виклики, питання, які виникають у підприємців. Також відбулась презентація створення Агрокластеру Agrovin, Агрохабу та проєкту «Основний кредит для аграрної галузі – Україна».

Захід є платформою для спілкування та ефективного діалогу між провідними учасниками агроринку області, постачальниками інноваційних послуг і органами місцевого самоврядування. Дискусійна панель стала майданчиком для обговорення сучасного стану аграрної галузі, впровадження інноваційних технологій в сільському господарстві, стратегії інтенсивного розвитку галузі та перспектив розбудови агропромислового комплексу Вінницької області.

Виставка «АГРО-Вінниця» – це подія не тільки для фахівців аграрного ринку, вона розрахована і на відвідувачів – жителів міста Вінниці, Вінницької і сусідніх областей. Окрім власне аграрно-бізнесової складової, програмою виставки передбачені кулінарний фестиваль вуличної їжі, робота тематичної фотозони та майданчиків, а також розважальна програма.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь