Вінницька районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

У Вінниці вперше відбудеться нова сільськогосподарська виставка "АГРО-Вінниця"

Дата: 02.09.2021 16:49
Кількість переглядів: 258

Вперше у Вінниці проходитиме масштабна подія "АГРО-Вінниця". Пройде вона 7-9 вересня на базі аеропорту "Вінниця". Подія збере близько 200 українських виробників та дилерів сучасних сільськогосподарських машин.
Виставку організовано ТОВ "ТД "Промфінінвест" - організатор найбільшої агропромислової виставки в Україні "АГРО".  Співорганізаторами виступили – Вінницька обласна Рада, Вінницька міська рада та  Вінницька обласна державна адміністрація.
На виставці буде презентуватися широка лінійка сільськогосподарської техніки та устаткування від найвідоміших виробників та дилерів. Також буде показ техніки в роботі, це дасть можливість оцінити ґрунтообробну техніку.
"Україна - аграрна країна. Аграрний сектор перебуває на підйомі, тому попит на аграрну техніку і обладнання величезний. Після 17 років успішного проведення масштабної аграрної виставки в Києві, ми вирішили йти в регіони. Вінниччина є прикладом одного з найпотужніших агропромислових комплексів, який вже не один рік демонструє лідируючі позиції. Саме тут, під час нової виставки "АГРО-Вінниця", ми покажемо не лише сучасну техніку, а і як вона працює безпосередньо в полі", - коментує організатор виставки Олександр Погребний.
Виставка популярна серед аграріїв, та є хорошим майданчиком для запровадження інноваційних рішень в агропромисловій сфері.
Для учасників виставки "АГРО-Віницця" буде організовано кулінарний фестиваль вуличної їжі, тематичні фотозони та солодкі сюрпризи.
До локацій виставки 7-8 вересня можна доїхати безкоштовно. Курсуватимуть автобуси за маршрутом: "Центральний автовокзал – Міжнародний аеропорт "Вінниця". Від Центрального автовокзалу автобуси виїжджатимуть о 9:00, 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00 та 16:30.
З міжнародного аеропорту "Вінниця" автобуси відправлятимуться за наступним графіком: 9:30, 10:30, 11:30, 12:30, 13:30:14:30, 15:30, 17:30 та 18:30.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь