Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

На практичному семінарі в молодіжному центрі "Квадрат" навчали комунікації та покращенню зовнішнього візерунку громад в мережі Інтернет

Дата: 03.09.2021 09:15
Кількість переглядів: 293

Фото без описуЯк комунікувати  громаді із зовнішнім та внутрішнім оточенням?

Як громаді налагодити ефективну комунікацію з регіональною владою та сусідніми громадами?

Які існують сучасні інструменти комунікації громади із зовнішнім та внутрішнім оточенням та як їх правильно застосовувати?

Про це та не тільки розповідали 2 вересня у Вінницькому обласному молодіжному центрі «Квадрат» на практичному семінарі «Комунікація ОМС і покращення зовнішнього візерунку громад в мережі Інтернет».

Захід організовано Вінницькою обласною Радою спільно з представниками «Програми EGAP» для відповідальних за комунікацію з громадськістю осіб в органах місцевого самоврядування, до якого долучилась Вінницька районна рада.  

Спільно з представником «Програми EGAP» у Вінницькій області Євгеном Іщуком та позаштатним радником голови обласної Ради Юрієм Войціцьким учасники семінару обговорювали сучасні засоби е-демократії, е-врядування та інструменти комунікації громади із зовнішнім та внутрішнім оточенням.

Про оцінку використання цих сучасних засобів комунікації у громадах Вінницької області розповідала Марія Якименко - начальник відділу стратегічного планування та інвестиційної діяльності виконавчого апарату обласної Ради.   

Начальник управління у справах медіа та комунікацій виконавчого апарату обласної Ради Ірина Жук знайомила із засадами підготовки якісного інформаційного повідомлення для сайту громади і соціальних мереж.

Як налагодити ефективну комунікацію з регіональною владою та сусідніми громадами та як представити свою громаду на високому рівні - ділився досвідом Олександр Неприцький - позаштатний радник голови обласної Ради.

Якщо раніше цифрова трансформація громади, тобто налагодження внутрішніх процесів в органах місцевого самоврядування та зовнішньої комунікації влади з мешканцями була новацією, то тепер це просто вимога часу. Тому проведення такого практичного семінару є дуже важливим та корисним для громад Вінниччини на шляху до ефективної комунікації,  сталого розвитку та досягнення поставлених цілей у громаді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь