Вінницька районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Стрижавська громада відзначила День громади та провела фестиваль традиційної культури "Стрижфест-2021"

Дата: 30.08.2021 10:19
Кількість переглядів: 691

28 серпня голова районної ради Ігор Шутак на запрошення очільника громади Михайла Демченка долучився до урочистих подій Стрижавської громади. Цьогоріч Стрижавська громада вперше великою родиною святкувала День громади. З нагоди свята в цей день відбувся Фестиваль традиційної культури «Стрижфест-2021».

На святкове дійство також завітали заступник голови Вінницької обласної Ради Дмитро Чаленко, голови сусідніх територіальних громад: Іванівської – Михайло Кулик, Вороновицької – Олександр Ковінько, Турбівської – Ігор Соць, заступниця голови Якушинецької громади Людмила Грабова.

Вітаючи жителів громади, голова районної ради Ігор Шутак зазначив, що це день, який об’єднує тих, кому дорога Стрижавська громада. Адже у житті кожного з населених пунктів громади багато яскравих сторінок, з якими пов’язані імена відомих діячів у різних сферах діяльності. Усі досягнення, якими багата громада, складаються з щоденної праці місцевої влади, знань і талантів кожного жителя, і саме в такі свята кожен відчуває себе частиною великої родини.

В такий урочистий та святковий день побажав всім родинам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою та рідної землі під ногами. Щоб серця наповнювались гордістю за свою рідну громаду, прагненням до єдності та порозуміння, а спільна плідна праця місцевої влади та її жителів стала надійною запорукою щасливого майбутнього.

Програма свята була насиченою та різноманітною. Для жителей та гостей свята організатори підготували виступи кращих місцевих творчих колективів, представлення світлиць народних майстрів з кожного населеного пункту громади, виставку декоративно-прикладного мистецтва, виставку-продаж, малювання картин на піску, на воді, фейс-арт, батути та розваги для малечі, безкоштовну польову кухню, вогняне шоу та на завершення - дискотеку. Безліч чудових локацій та фотозони створювали особливу атмосферу свята.

Гостями свята були українська співачка Ірина Федишин та народний ансамбль танцю «Барвінок», які подарували громаді незабутні враження, неповторне мистецтво української пісні та народної хореографії.

Чудове свято, незабутні враження, позитивні емоції та відчуття єднання. Саме так можна сказати про свято Стрижавської громади та фестиваль «Стрижфест-2021».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь