Вінницька районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Стартував IV Міжнародний фестиваль OPERAFEST TULCHYN

Дата: 28.08.2021 10:43
Кількість переглядів: 409

27 серпня 2021 року відбулось відкриття знакової мистецької події в Україні, найвідомішого фестивалю Вінниччини OPERAFEST TULCHYN.

IV міжнародний фестиваль Operafest Tulchyn традиційно проходить у легендарному Палаці Потоцьких!

Попереду на глядачів очікують оперні феєрії під відкритим небом: незабутні прем’єри, всесвітньовідомі мюзикли, вражаючі опери та балети, яскраве ексцентрик шоу, фентезі рок-опера, вистава для дітей, феєричні візуальні шоу та багато інших сюрпризів!

Цьогоріч на OPERAFEST TULCHYN-2021 виступлять понад 400 всесвітньовідомих артистів з України, Канади, Польщі, Словаччини й Італії. Місто Тульчин на три дні стає епіцентром культурного життя України.

Це варто побачити на власні очі, адже фестиваль дарує унікальну нагоду насолодитися красою найкращих опер, сучасних мюзиклів, дивовижних балетів та грандіозних постановок у виконанні найкращих зірок опери, а також  отримати масу незабутніх вражень та емоцій.

Тема першого дня  фестивалю – «Враження, емоції, почуття». Відкрила програму опера-буф «VIVA LA MAMMA (Нехай живе мама!), або Театральні порядки та безлад». Це перша в Україні постановка комічної опери Гаетано Доніцетті, що з’явилась завдяки одному з найкращих театрів України – «Київській Опері».

Глядачі також побачили «Історії в стилі танго», балетну постановку про чотири доленосні історії, у кожній з яких самотні серця шукають близького собі співбесідника у подорожі по життю.

Завершила перший фестивальний день нічна програма – нове вогняне ексцентрик шоу «White night» знаменитого театру вогню «East fire show». Цей театр є фіналістом шоу «Україна має талант».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь