Вінницька районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Готувалась до сесії постійна комісія з питань розвитку інфраструктури

Дата: 16.08.2021 16:55
Кількість переглядів: 266

16 серпня з метою підготовки до чергової 7 сесії районної ради відбулось планове засідання постійної комісії з питань розвитку інфраструктури під керівництвом голови комісії - Юрія Студента, яка відбулась із застосуванням дистанційної технології з використанням ZOOM платформи.

В роботі постійної комісії взяли участь члени комісії: Ольга Білик (секретар комісії), Володимир Краснюк, Олександр Васильєв, Олександр Жамба, Олена Поповиченко та Ірина Романчук.

Членами постійної комісії розглянуто 33 питання порядку денного.

Розпочали зі звернень до Верховної Ради України:

  • від депутатської фракції «Європейська солідарність» щодо належної організації та забезпечення виплат субсидій;
  • від  депутатської фракції «Слуга Народу» щодо ухвалення пакету законопроектів щодо малої приватизації №№4572, 4573,4574 і 4575 (депутатська фракція «Слуга Народу») та закону №5599 про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів).

Останнє звернення щодо ухвалення закону №5599 не винесено на розгляд сесії районної ради.

Також члени комісії розглянули питання, що стосувались виконання заходів районних Програм, стану законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку на території Вінницького району, затвердження розпоряджень голови районної ради, прийнятих в міжсесійний період, внесення змін до рішення 2 сесії районної ради 8 скликання № 71 від 22 грудня 2020 року «Про районний бюджет Вінницького району на 2021 рік» (із змінами), передачі майна, затвердження акту приймання-передачі майна, встановлення меж населених пунктів, які одноголосно винесені на затвердження сесії.

Найбільш обговорюваним було питання передачі у комунальну власність Літинської територіальної громади до сфери управління Літинської селищної ради Комунального підприємства Літинської районної ради «Літинська районна аптека», який винесено на розгляд 7 сесії з урахуванням доопрацювання п.3 рішення. В ході дискусії по даному питанню депутати розглянули ще питання «Про припинення Контракту з завідувачем Комунального підприємства Літинської районної ради «Літинська районна аптека» Мотельницьким Сергієм Володимировичем», яке за підсумками обговорення вирішено взяти до відома.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь