Вінницька районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету та планування соціально-економічного розвитку

Дата: 13.08.2021 15:36
Кількість переглядів: 299

13 серпня 2021 року відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань фінансів, бюджету та планування соціально-економічного розвитку.

В роботі постійної комісії взяли участь члени постійної комісії: Андрій Демченко (голова постійної комісії), Анастасія Молдован (секретар постійної комісії), Михайло Тушевський, Олександр Король, Юлія Василюк, Катерина Мельник.

Також на засіданні постійної комісії районної ради були присутні заступник голови Вінницької районної ради Григорій Дерун, представники виконавчого апарату районної ради: Олег Бегус, Надія Рейпаші, та працівник відділу виконавчого апарату районної ради: Дмитро Кривонос.

На засіданні постійної комісії розглядалися питання, що стосувалися стану законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку на території Вінницького району, затвердження розпоряджень голови районної ради, прийнятих в міжсесійний період, внесення змін до рішення 2 сесії районної ради 8 скликання № 71 від 22 грудня 2020 року «Про районний бюджет Вінницького району на 2021 рік» (із змінами), передачі майна, що є спільною власністю  територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницького району у власність Вороновицької територіальної громади, внесення змін до додатку 5 рішення 13 сесії районної ради 6 скликання від 01.03.2012 року № 65 «Про управління майном, об’єктами, які є спільною власність територіальних громад сіл, селищ Вінницького району», затвердження акта приймання-передачі майна, що є спільною власністю територіальних громад Вінницького району, звернення депутатських фракцій, які були обговорені та винесені на розгляд 7 сесії районної ради 8 скликання.

Розглядалося питання «Про припинення Контракту з завідувачем Комунального підприємства Літинської районної ради «Літинська районна аптека» Мотельницьким Сергієм Володимировичем». В ході обговорення дане питання не було винесено на розгляд сесії.

Також на розгляд постійної комісії було винесено питання, що стосувалися передачі з спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст району у комунальну власність Літинської територіальної громади до сфери управління Літинської селищної ради Комунального підприємства Літинської районної ради «Літинська районна аптека». В ході розгляду було винесено на розгляд 7 сесії районної ради дане питання за виключенням п.3, який буде викладений в новій редакції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь