Вінницька районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося планове засідання постійної комісії районної ради з питань депутатської діяльності, законності, етики та регламенту

Дата: 11.08.2021 11:55
Кількість переглядів: 280

11 серпня 2021 року відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань депутатської діяльності, законності, етики та регламенту.

В роботі постійної комісії взяли участь члени постійної комісії: Ірина Жуковська (заступник голови постійної комісії), Єлизавета Савчук (секретар постійної комісії), Наталія Таранюк, Роман Дорошук, Алевтина Шевчук, Валентина Медведчук, Василь Головенько, Олег Слободиський, Наталія Білозор.

Також на засіданні постійної комісії районної ради були присутні начальник фінансового управління Вінницької районної державної адміністрації Наталя Мельник, представники виконавчого апарату районної ради: Олег Бегус, Надія Рейпаші, Олена Тіхонова та працівники відділів виконавчого апарату районної ради: Дмитро Кривонос, Світлана Сопун.

На засіданні постійної комісії розглядалися питання, що стосувалися стану законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку на території Вінницького району, затвердження розпоряджень голови районної ради, прийнятих в міжсесійний період, внесення змін до рішення 2 сесії районної ради 8 скликання № 71 від 22 грудня 2020 року «Про районний бюджет Вінницького району на 2021 рік» (із змінами), передачі майна, що є спільною власністю  територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницького району у власність Вороновицької територіальної громади, внесення змін до додатку 5 рішення 13 сесії районної ради 6 скликання від 01.03.2012 року № 65 «Про управління майном, об’єктами, які є спільною власність територіальних громад сіл, селищ Вінницького району», зі змінами, затвердження акта приймання-передачі майна, що є спільною власністю територіальних громад Вінницького району, які були обговорені та винесені на розгляд 7 сесії районної ради 8 скликання.

Також на розгляд постійної комісії було винесено питання, що стосувалися передачі з спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст району у комунальну власність Літинської територіальної громади до сфери управління Літинської селищної ради Комунального підприємства Літинської районної ради «Літинська районна аптека». В ході розгляду було винесено на розгляд 7 сесії районної ради дане питання за виключенням п.3, який буде викладений в новій редакції.

 На засідання постійної комісії були розглянуті та винесені на розгляд сесії звернення від депутатських фракцій районної ради 8 скликання:

  1. Звернення депутатів Вінницької районної ради 8 скликання до Кабінету Міністрів України щодо належної організації та забезпечення виплат субсидій (депутатська фракція «Європейська солідарність»).
  2. Звернення депутатів Вінницької районної ради 8 скликання до Верховної ради України про ухвалення пакету законопроектів щодо малої приватизації №№4572, 4573,4574 і 4575 (депутатська фракція «Слуга Народу»).
  3. Звернення депутатів Вінницької районної ради 8 скликання до Верховної ради України про ухвалення закону №5599 про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів) (депутатська фракція «Слуга Народу»).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь