Вінницька районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Обговорили питання організації поточної роботи Асоціації щодо відстоювання інтересів органів місцевого самоврядування субрегіонального рівня та зв’язаний з цим нормотворчий процес

Дата: 16.07.2021 10:20
Кількість переглядів: 220

15 липня голова районної ради Ігор Шутак та працівники виконавчого апарату районної ради брали участь у Всеукраїнській онлайн-нараді Української асоціації районних та обласних рад з актуальних питань діяльності районних рад.

В ході онлайн-наради обговорювалися питання організації поточної роботи Асоціації щодо відстоювання інтересів органів місцевого самоврядування субрегіонального рівня та зв’язаний з цим нормотворчий процес.

Експертами УАРОР було запропоновано представникам районних рад 16.07.2021 року прийняти участь в онлайн- нараді з представниками НАДС, яка стосується обговорення пропозицій щодо внесення змін до Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування».

Також головам районних ради було запропоновано проводити роботу з Народними депутатами України, так як не розумно районні ради виключати із програм регіонального розвитку.

Було рекомендовано районним радам направити листи на адресу Міністерств та профільних комітетів Верховної Ради України з пропозиціям щодо внесення змін до законодавства.

 Знову обговорювалися проблемні питання щодо фінансування районних рад до кінця 2021 року та відсутності фінансування на 2022 рік.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь