Вінницька районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Святкування Дня селища Турбова

Дата: 08.07.2021 11:56
Кількість переглядів: 407

07 липня 2021 року в день свята Івана Купала Турбівська територіальна громада святкувала День селища. Крім цього виповнюється 65 років з дати отримання поселенням статусу селища міського типу.

В заходах, які присвячені до цих свят взяв участь Голова районної ради Ігор Шутак. Привітав жителів Турбівської територіальної громади та усіх присутніх. Побажав добробуту у кожну родину, здоров’я, щастя, достатку, миру, щедрої долі, і наснаги в усіх справах, нових звершень та нових добрих починань. Також побажав сміливих проектів та наполегливості у досягненні нових висот, розвитку територіальній громаді, а Україні - миру.

Свято відвідали багато жителів з усієї громади. Також були присутні заступник голови Вінницької районної державної адміністрації -  Тетяна Каменщук та депутат Вінницької обласної ради від партії «Українська стратегія Гройсмана» -  Сергій Якубовський.

Програма була досить насиченою. Розваги були як для дітей, так і для дорослих. Розпочалося святкування з комфортних прогулянок на каное по водосховищу, де усі бажаючі мали можливість отримати нові враження та емоції. Ближче до вечора для діток були організовані спортивні змагання, уся малеча охоче в них приймала участь, також були батути, надувні гірки та багато різних атракціонів. Нарешті після усіх розваг розпочався святковий концерт, в якому брали участь таланти з усієї громади. Під час концерту відбулось нагородження найкращих працівників смт. Турбова, світових чемпіонів, чемпіонів Європи і України з боротьби та ушу. Усі співали, розважались, частувались. Родзинкою свята стало феєричне та незабутнє козацьке файєр-шоу «Полум’я віків», яке захопило усіх глядачів своєю красою та чарівністю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь