Вінницька районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

На онлайн семінарі навчали відповідальних осіб з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю

Дата: 24.06.2021 14:43
Кількість переглядів: 330

Фото без описуСьогодні у Вінницькому регіональному центрі підвищення кваліфікації онлайн навчали відповідальних осіб з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю РДА, районних рад, сільських, селищних, міських рад територіальних громад, в якому взяли участь заступник голови районної ради Григорій Дерун та працівники виконавчого апарату районної ради.

Представники Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА та експерти Громадської ради при ОДА ділились досвідом та розповідали про сучасні підходи і можливості задля активізації громадськості та підтримки місцевих інціатив.  

Про забезпечення відкритості діяльності органів публічної влади та взаємодію з громадськістю розповідала директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Світлана Василюк.

Експерт Громадської ради при обласній державній адміністрації, голова Хмільницької районної громадської організації «Право» Віталій Дорох знайомив учасників з сучасними формами участі громадськості в процесі прийняття рішень на місцевому рівні.

Далі, з новими тенденціями формування інформаційної політики в регіоні знайомила  Альона Лавровська  – перший заступник директора Департаменту.

На завершення перед учасниками семінару виступив заступник директора Департаменту Іван Педорук, який інформував учасників про комунікативну взаємодію органів публічної влади з ІГС на Вінниччині.  

Підводячи підсумки, заступник директора центру Наталя Кравченко зазначила, що сьогоднішній семінар є дуже актуальним і корисним, адже в умовах становлення демократичного суспільства однією з ключових проблем є забезпечення відкритості органів публічної влади. Саме відкритість у діяльності органів публічної влади та взаємодія з громадскістю є основою довіри суспільства до влади, творення її позитивного іміджу, створення належних умов для залучення громадськості до процесу прийняття рішень і, як наслідок, формування державної, регіональної, місцевої політики розвитку, спрямованої на сталий розвиток території і задоволення потреб громадян.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь