Вінницька районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова районної ради провів особистий прийом громадян

Дата: 08.06.2021 16:49
Кількість переглядів: 297

08 червня під час особистого прийому до голови районної ради Ігоря Шутака звернувся керівник Громадської організації «Полум’я надії» Анатолій Загляда по питанню сприяння в здійсненні діяльності на території новоствореного Вінницького району.

ГО «Полум’я надії» здійснює чимало сталих та соціально важливих проектів на благо розвитку міста Вінниця. Діяльність спільноти охоплює роботу зі студентами та підлітками, безхатченками та залежними особами, внутрішньо переміщеними особами та сім’ями у скрутних життєвих обставинах.

Анатолій Загляда повідомив, що на сьогодні тісна співпраця налагоджена з Вінницькою міською територіальною громадою, але діяльність організації вже давно вийшла за межі міста, і на досягнутому команда «Полум’я надії» зупинятись не збирається. Тому і звернувся до голови районної ради з пропозиціями щодо розширення діяльності, аби необхідну допомогу могли отримувати особи з числа цільових групвсього Вінницького району.

Ігор Шутак подякував керівнику громадської організації Анатолію Загляді за їх соціально-важливу роботу, за ті зусилля, які докладаються аби допомогти людям, які цього потребують, та запропонував надати у виконавчий апарат інформацію про діяльність спільноти для розповсюдження її на території Вінницького району з метою подальшої співпрації на благо територіальних громад. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь